Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΟΔΟΣ ΙΕΡΑΡΧΩΝ & ΑΓΓΕΛΩΝ !!!!

Το μήνυμα ήταν λιγόλογο. Πέντε φωτογραφίες και:

"ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ"
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!!!!!
 Σχόλιο του Blogger: Ντρέπεται κανείς;




 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι συνάδει με το γενικότερο ύφος της διασκέδασης των κατοίκων αυτής της χώρας... Αλλά πέρα από αυτό, δεν είναι ειρωνικό όσοι έχουν την ατυχία να κατοικούν εκεί γύρω, να είναι αναγκασμένοι να υπομένουν τα βράδια την ηχορύπανση και την ημέρα την δυσοσμία των σκουπιδιών αυτών των καταστημάτων??? Ως πότε θα τους χαιδεύουμε? ('Οπως συνέβει και προχθές στο δημοτικό συμβούλιο, όπου η συζήτηση για τα πρόστιμα της αυθαίρετης διαφημισης-αφισοκόλλησης αναβλήθηκε ακόμη μια φορά)

Πολίτης είπε...

Πάντα και παντού η διασκέδαση παράγει σκουπίδια. Η καιπάλη ακόμη περισσότερα. Το θέμα είναι ότι αυτός που τα παράγει να τα πληρώνει αλλά και να νοιάζαται γι αυτά. Στυη σημερινή φάση το μάνο, νομίζω, που μπορεί να γίνει είναι να ανδειχθεί το πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Τα σκουπίδια έγιναν από μόνα τους;Υπάρχει κανονισμός καθαριότητας;Εφαρμόζεται;ή πάντα για όλα φταίει μόνο ο Δήμος και κανείς άλλος;

Πολίτης είπε...

Ανώνυμε 10,14. Εδώ έχουμε να κάνουμε με πράγματα που απαιτούν κοινό νου. Δηλαδή.
Κάποιος να φροντίσει να επισκευασθούν τα ροδάκια των κάδων.
Να σχεδιασθεί/ορισθεί ο χώρος των κάδων και να παρθούν οι πινακίδες ή τέλος πάντων να πέσει και καμιά κλήση σ' όποιον παρκάρει στον χώρο των κάδων.
Τέλος μη μου πεις ότι είναι δύκολο να μάθει όποως πραγματικά θέλει να μάθει ποιός μισόχαζος παράτησε σκουπίδια έξω από τους κάδους μόνο και μόνο γιατί δεν νοιάστικα να διπλώσει τα χαρτοκούτια.